Uutta ja ajankohtaista

Lue Yrittäjien artikkeli Markku Hautalasta ja maailman parhaasta ruokakaupasta.

10.01.2020

Järvenpään K-Citymarket voitti IGD Awardsin Store of the Year 2019 -palkinnon. Tämä oli ensimmäinen voitto Pohjoismaille.

Teekansa vaihtoi kahviin

22.11.2019

Britit juovat kahvia 95 miljoonaa kupillista päivässä. British Coffee Association kertoo kymmenen vuoden takaiseksi kulutukseksi 70 miljoonaa kupillista. Vahvan teekulttuurin briteistä on tullut kahvikansaa muutamassa vuosikymmenessä.

Update Forum of Restaurant Business opasti muuttuneeseen työelämään

01.04.2019

Torstaina 28.3.2019 Messukeskus Helsingin uusittuun Siipi-kongressikeskukseen kokoontui lähes 200 ravintola-alan ammattilaista johtamisesta, hyvinvoinnista ja liiketoiminnan kasvattamisesta kiinnostunutta osallistujaa. Teksti Elina Koivumäki Kuvat Nikolas Palonen

Seminaari on vakiinnuttanut paikkansa päättäjien keväässä

19.09.2018

Update Forum of Restaurant Business järjestettiin ensimmäistä kertaa Gastro Helsinki 2017 tapahtuman yhteydessä. Horeca-päättäjille räätälöity seminaarisisältö sai yleisöltä kiitokset ja painavan toiveen jatkosta. 

Updateforum sai hyvää palautetta

24.05.2018

Update Forum of Restaurant Business oli osallistujien mielestä onnistunut tapahtuma. Aromin ja Gastro Helsingin järjestämä seminaari sai palautekyselyn asteikolla yhdestä viiteen yleisarvosanaksi 4,26.

Puheenvuorojen aiheet on julkaistu

02.03.2018

Update Forum of Restaurant Business 14.3.2018, Messukeskus Helsinki

Update Forum of Restaurant Business seminaarin aikataulu on julkaistu

14.02.2018

Gastro-messujen yhteydessä Messukeskuksessa 14. maaliskuuta järjestettävä päättäjäseminaari kattaa ravintola- ja keittiöalan toimijoille nimekkään puhujajoukon. Huippuseminaarissa puntaroidaan askelmerkkejä tulevaisuuteen ja haetaan ymmärrystä jatkuvaan muutokseen sekä avaimia keskeisimpiin menestystekijöihin. 

Toimiala, joka luo tulevaisuutta kaikille

31.05.2017

"Elinvoimaisella ravitsemusliikkeellä on tasainen ihmisvirta etuoven lisäksi myös takaovella. Asiakkaita riittää, henkilökunta on ammattitaitoista, töitä tehdään hymy huulilla ja iloinen pilke silmäkulmassa. Asiakaskunta on vaativaa ja valistunutta, mutta kysyntään vastataan mieluusti, jos vaan mahdollista joka päivä ja ympäri vuoden. Viranomaiset ja viisaat päättäjät varmistavat menestyvälle liiketoiminnalle edellytykset, onhan elinvoimaisuus halki maan yhteinen kansallinen haasteemme."

Update Forum of Insight vakuutti ja vaikutti - jatkoa luvassa vuodelle 2017

03.05.2016

Kaikkien aikojen ensimmäinen Update Forum of Insight -tapahtuma järjestettiin 27. huhtikuuta Helsingin Savoy-teatterissa. Tavoitteena oli toteuttaa uudenlainen ja raikas bisnestapahtuma, joka kokosi lavalle ulkomaisia huippupuhujia. Update keräsi täyden katsomon muutoksesta, kohtaamisista ja rohkeudesta  kiinnostuneita kuulijoita. Updatessa oli kolme karismaattista juontajaa: verkostoitumisen kuningatar ja entinen Valkoisen talon tapahtumajohtaja Laura Schwartz, suomalaistunut kirjailija ja puhuja André Noël Chaker sekä maailmankuulu esiintyjä Reuben Kaye. 

Dinosauruksesta digirokkistaraksi

14.04.2016

Viimeksi riemastuin bongatessani uutisvirrasta muutoshavainnon perinteisessä pankkitoiminnassa. Voisiko maailma pyöriä ilman pankkeja? Esimerkkejä muutoksista on nähtävissä kaikkialla. Viro pohtii Uberin laillistamista laatimalla säännöt kimppakyytipalveluille. Matkailu avartaa ja se aidoin kulttuurikokemus löytyy majoittumalla jonkun kodissa, koteja vaihtamalla, sohvaa tai asuntoa vuokraamalla. Perinteinen tekstiviesti - tänään ehkä erottuvin markkinointikeino, muuhun niitä enää käytetä.

Evento Awards -palkinnot jaetaan verkostoitumisillassa

05.04.2016

Update-päivää seuraa Evento Awards, vuotuinen palkitsemis- ja verkostoitumisilta, joka tuo yhteen monen eri toimialan ammattilaiset keskinäisen arvostuksen, kiitoksen ja palkitsemisen pariin. Illan ohjelman juontaa myös Update-päivän Ceremony Master, Reuben Kaye. Reuben tunnetaan teräväsanaisena burleskitaiteilijana, joka viihdyttää yleisöä myös laulaen. Koska illan tilaisuus on kaksikielinen, juontajaparina työskentelee ”laulavana lakimiehenä” tunnettu asianajaja Elina Koivumäki. Elinan sydän sykkii taitavasti järjestetyille tapahtumille, ja hän suhtautuu intohimolla ihmisten kohtaamiseen ja tutustuttamiseen. Elina on myös tunnettu selkokielisenä juridiikan kouluttajana sekä bloggarina teemalla Juridiikkaa ja asiakaskokemuksia. 

Jakamistaloutta käytännössä

23.03.2016

Digitalist Networkin perustaja Ville Tolvanen puhuu usein ideoiden törmäyttämisestä. Kun ihmiset kohtaavat, syntyy kasvua ja kehitystä. Yli viiden tuhannen asiantuntijan Digitalist Network on avoin ja ameebamaisesti kasvava yhteisö, joka on aktiivinen vaikuttaja. Digitalist on alusta, platform, joka osallistaa yhteisöt jatkuvaan kehittämiseen. Jokainen jäsen osallistuu tärkeään työhön, jonka tavoitteena on digitalisoida Suomi pikseli kerrallaan.

Muutokseen kannustava kansainvälinen bisnesseminaari Helsingissä

09.03.2016

Lehdistötiedote 9.3.2016

Rohkeustalous on täällä

04.03.2016

Miksi tyytyä puolivillaiseen, kun niin moni toimiala ja ammatti menevät totaalisen uusiksi. Tuija Seipell osoittaa, että rohkeus, digitalisaatio ja palvelumuotoilu liittyvät vahvasti toisiinsa.

Bruce Oreck mukana Updatessa

26.02.2016

Suomessa USA:n suurlähettiläänä 2009—2015 toiminut Bruce Oreck osallistuu Update-päivään keynote-puhujana. Hän on kokenut vaikuttaja, jonka puheenvuoro tulee käsittelemään tulevaisuuden visioimista yrittäjyyden, luovuuden ja markkinoinnin näkökulmista. Ennen suurlähettiläsvuosiaan Oreck työskenteli yritys- ja verojuridiikan parissa edustaen useita suurimpia amerikkalaisia yrityksiä. Nykyään Oreck asuu Suomessa ja on Executive in Residence Aalto-yliopistossa. Executive in Residence -nimikettä käytetään arvostetuista ylemmän johdon henkilöistä, akateemisista tai yhteiskunnan johtajista tai asiantuntijoista, jotka on kutsuttu Aalto-yliopistoon.  

Marginaalissa on voimaa

26.02.2016

Marginaalissa on mittava potentiaali, joka jokaisessa yhteiskunnassa on saatava esiin. Kyse on niin kantaväestön kuin maahanmuuttajien parissa syrjäytymisvaarassa olevien tunnistamisesta ja osallistamisesta: jos marginaali erkaantuu yhteiskunnan sisältä täysin ulkopuoliseksi ryhmittymäksi, muuttuu vuorovaikutus erilaiseksi kuin jos dialogia käydään yhteiskunnan rajojen sisällä. Tämän olemme Suomessakin havaitsemassa. Kun marginaalista kannustetaan osallistumaan, ja siinä onnistutaan, kaikki voittavat.

Sundararajan tutkii verkostotaloutta, jossa pieni on jälleen kaunista

19.02.2016

Arun Sundararajan on insinööri ja tutkija, jonka asiantuntemus ydin on uuden verkostotalouden ytimessä. Hänet tunnetaan paitsi sharing economyn ja yhteisöllisen kuluttamisen, myös Intian kasvavan talouden sekä digitaalisten globaalien palveluiden asiantuntijana. Hän väittää, että tulevaisuuden yhteisössä aurinkopaneelit tuottavat lämmön koko kortteliin, samaan aikaan kun kellarissa valmistetaan tuotteita 3D-tulostimella. Eikä tämä aika ole kaukana.

Ylös! Aikainen lintu nappaa parhaan hinnan UPDATE-päättäjäpäivään

12.02.2016

Vuoden paras päivä on onneksi vielä edessä. UPDATE-päättäjäpäivää vietetään rohkean innovatiivisessa hengessä 27.4.2016. Pidäthän kiirettä, sillä Early Bird -hinnat ovat voimassa vain helmikuun loppuun.

Esittelyssä ideakuraattori Bruno Giussani

12.02.2016

Giussani on ideoita, tutkimusta, viihdettä ja designia yhdistelevän, voittoa tavoittelemattoman TED-järjestön Euroopan johtaja.

Sharing Economy ja kolmekymppisen tehdaspohatan tarina

03.02.2016

Kun on kasvanut kuusilapsisessa perheessä, on oppinut jakamaan omastaan jo pienenä. Kun ulkohousut kävivät pieneksi, siirtyivät ne seuraavalle kokojärjestyksessä. Yksityiskyydistä tai omasta huoneesta oli turha haaveilla. Kysyntä oli suurempaa kuin tarjonta ja perheen käytössä olleet resurssit olivat tehokäytössä. Jos jotain ei omista nurkista löytynyt, niin tarpeeseen lainattiin naapurilta. Ja itselle tarpeettomaksi jääneet tavarat lähtivät kiertoon suvun tai lähipiirin muille jäsenille.

Tapasimme UPDATE keynote-puhujan Milad Mohammadin

07.12.2015

Tänään Evento matkasi Tukholmaan tapaamaan Milad Mohammadia, joka on 26 ikävuoteen mennessä kouluttautunut juristiksi ja valtiotieteiljäksi, tullut valituksi Ruotsin vuoden 2014 puhujaksi ja saanut liudan muita palkintoja. Lisää Miladista vuoden 2016 ensimmäisessä Eventossa! Milad puhuu UPDATE -tapahtumassa kuinka erilaisuus on hyödyntämätön mahdollisuus.

Jakamistalous puhuttaa

30.11.2015

• Lue juttu sharing economysta, Kauppalehti 19.11.2015 - Uberisaatio pelottaa yritysjohtajia

Updaten ensimmäiset puhujat julkaistu

25.11.2015

Update rohkaisee intohimoiseen tekemiseen ja tulevaisuutta luoviin ratkaisuihin, vahvistaa uskoa omaan osaamiseen ja kannustaa inhimillisiin kohtaamisiin. Pääosassa ihmiset, kohtaamiset ja oivallus niiden todellisesta vaikutusvallasta.

Tekniikka tukee saumattomasti esityksen sisältöä

18.11.2015

Hyvän tapahtumatekniikan tunnistaa usein siitä, että se luo tilaan erityisen tunnelman, mutta siihen ei välttämättä tule kiinnittäneeksi erikseen huomiota. Usein valo-, ääni- ja kuvatekniikka huomataan kunnolla vasta silloin, kun musiikki on liian kovalla tai näytöiltä katsottava materiaali pätkii. 

Mistä on kansainvälisen tason puhujaseminaarit tehty?

27.10.2015

Speakersforumin markkinoinnista, viestinnästä ja yhteistyöprojekteista vastaava Susanna Suorsa uskoo, että Updatesta tulee yksi kevään puhutuimpia työ- ja yrityselämän seminaareja. Speakersforumin tehtävänä on varmistaa tapahtumalle kiinnostava ja kansainvälinen ammattipuhujista koostuva sisältö.

ITALIALAISIA MAKULÄMYKSIÄ JA HULPPEAT PUITTEET

26.10.2015

U P D A T E -seminaari järjestetään maineikkaassa Savoy-teatterissa, jonka lavalla ovat viihtyneet toinen toistaan nimekkäämmät artistit. Kevään innostavimman tapahtuman tarjoiluista vastaa italialaiseen keittiöön erikoistunut Presto, joka on osa Royal Ravintolat -yrityskokonaisuutta.

updateforum.fi on avattu!

13.10.2015

U P D A T E -tapahtumasta uutisoitiin ensimmäisenä 13.10. ilmestyneessä Evento-lehdessä ja tapahtuman sivusto avautui samalla päivämäärällä. U P D A T E on vielä rakennusvaiheessa ja sivuistolla julkaistaan heti vahvistuneet keynote-puhujat, puhujat ja paneelikeskustelijat.