ITALIALAISIA MAKULÄMYKSIÄ JA HULPPEAT PUITTEET

26.10.2015

U P D A T E -seminaari järjestetään maineikkaassa Savoy-teatterissa, jonka lavalla ovat viihtyneet toinen toistaan nimekkäämmät artistit. Kevään innostavimman tapahtuman tarjoiluista vastaa italialaiseen keittiöön erikoistunut Presto, joka on osa Royal Ravintolat -yrityskokonaisuutta.

Savoy-teatterin ja Preston myyntipäällikkö Kari Järvenkylä on ladannut suuret odotukset Update -seminaarille.

– On hienoa nähdä Savoy ja Presto täynnä elämää. Seminaarivieraita hemmotellaan keittiöpäällikkö Marko Koskisen suunnittelemin italialaisin makuelämyksin.

Tarjoilujen järjestämisessä suurimmat haasteet liittyvät logistiikkaan. Suuren osallistujamäärän vuoksi järjestäjien on satsattava siihen, että tarjoilut löytävät asiakkaan luo nopeasti ja ilman ylimääräistä odottelua.

– Tila kuitenkin tarjoaa erinomaiset fyysiset puitteet, joten uskon kaiken sujuvan mallikkaasti. Pyrimme tarjoamaan yksilöllistä palvelua ja tärkein tavoitteemme on tyytyväinen asiakas. Itse innostun onnistumisen kokemuksista. Parasta on, jos hyvin hoidettu tilaisuus tuo asiakkaan meille uudelleen.

Haluatko tietää ensimmäisten joukossa U P D A T E -seminaarin puhujat? Tilaa uutiskirje tästä.