Jakamistaloutta käytännössä

23.03.2016

Digitalist Networkin perustaja Ville Tolvanen puhuu usein ideoiden törmäyttämisestä. Kun ihmiset kohtaavat, syntyy kasvua ja kehitystä. Yli viiden tuhannen asiantuntijan Digitalist Network on avoin ja ameebamaisesti kasvava yhteisö, joka on aktiivinen vaikuttaja. Digitalist on alusta, platform, joka osallistaa yhteisöt jatkuvaan kehittämiseen. Jokainen jäsen osallistuu tärkeään työhön, jonka tavoitteena on digitalisoida Suomi pikseli kerrallaan.

”Digitalistit ohjaavat toimintaa omalla tekemisellään. Yhteisön epämuodollisuus on ollut ratkaisevassa roolissa luoden rajattomat mahdollisuudet tiedon jakamiselle”, toteaa vahvana henkilöbrändinäkin tunnettu Ville, joka kannustaa jokaista olemaan aidosti oma itsensä.

Aluksi Villen kirjoitukset olivat ajatuksen virtaa, tunnettakin oli mukana. Kävi ilmi, ettei Ville ollut yksin. Monien mielestä liiketoiminnan sähköistäminen oli jo vuosia sitten erittäin ajankohtaista. Tänäänhän se on jo välttämätöntä.  Suoruuden seurauksena nousi paitsi tunnettuus, myös fanipiiri, josta kasvoi yhteisö. Päättäväisesti avoimuuteen, tiedon jakamiseen ja yhteiseen onnistumiseen tähyävä Ville sai myös fyysisesti massat liikkeelle.

”Varasin kokonaisen leffateatterin ja mietin, tuleeko kukaan”, hän kertoo ensimmäisestä Bio Rexisssä pidetystä kokouksesta. Huhtikuussa 2016 pidettu Dingle Digital Forum oli loppuunmyyty. Mukaan mahtui 700 lipun ajoissa varannutta innokasta kuulijaa, lisäksi kahdella paikkakunnalla oli mahdollisuus osallistua netin kautta. Tallenteen pääsee näkemään myös jälkeenpäin. Yhden miehen avautumisesta on tultu pitkälle. Digitalistista on muodostunut kolmessa vuodessa täysin todellinen ilmiö, joka elää ja vahvistuu. Ville Tolvanen on Update-päivän Idea Shaker Blanca Jutin ja Marco Acerbin lisäksi. Ideoita ravistellaan digitaalisissa Happy Hour -tunnelmissa 27.4.2016 Savoy-teatterissa.

 

#updateforum

#sharingiscaring

#digitalist