Mistä on kansainvälisen tason puhujaseminaarit tehty?

27.10.2015

Speakersforumin markkinoinnista, viestinnästä ja yhteistyöprojekteista vastaava Susanna Suorsa uskoo, että Updatesta tulee yksi kevään puhutuimpia työ- ja yrityselämän seminaareja. Speakersforumin tehtävänä on varmistaa tapahtumalle kiinnostava ja kansainvälinen ammattipuhujista koostuva sisältö.

– Odotan innolla ensimmäisten puhujien julkistamista. Tavoitteena on tuottaa yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa seminaari, jonka antia ovat kiinnostavien henkilöiden menestystarinat ja ajatukset, joista innostua, rohkaistua ja uudistua.

Vaikka suomalaisia pidetään juroina ja sisäänpäinkääntyinenä tuppisuina, Speakersforumin puhujalistoilla on mistä ammentaa. 15 vuotta Speakersforumilla työskennelleen Suorsanmukaan suomalainen puhujakulttuuri on ottanut erityisesti viime aikoina suuria kehitysaskelia. Oikeat puhujat kuhunkin tapahtumaan valikoituvat huolellisen taustatyön perusteella.

– Se, kuka on paras ja sopivin puhuja, riippuu aina tapahtumasta ja yleisöstä. Hyvä puhuja on aina kuulijoita varten paikalla.  Speakersforumin ammattitaitoon kuuluu tuntea asiakkaansa alaa ja liiketoimintaa, ja sitä kautta tunnistaa ja varmistaa asiakkaalle kulloinkin parhaiten sopiva puhuja tapahtumaan. Tapahtumalle luotu tavoite ja loppusanoma sekä tunnelma määrittää oikean puhujan profilointia.

Parhaat puhujat ovat Suorsan mukaan valovoimaisia tarinankertojia, jotka pistävät itsensä likoon. Karsimaattisuus syntyy aitoudesta ja teeskentelemättömyydestä, ja parhaat puhujat koskettavat kuulijoita tunnetasolla asti.

Haluatko tietää U P D A T E - seminaarin puhujat ensimmäisten joukossa? Tilaa uutiskirje tästä!