Muutokseen kannustava kansainvälinen bisnesseminaari Helsingissä

09.03.2016

Lehdistötiedote 9.3.2016


Keskisuomalainen-konsernin aikakauslehdet järjestää Update Forum of Insight -päivän, joka kokoaa päättäjät tulevaisuuden mahdollisuuksien äärelle vappuviikolla, keskiviikkona 27.4, Savoy-teatteriin.

Tapahtuman kuusi pääpuhujaa on valittu tarkasti ja heidän aiheet koskettavat jokaista organisaatiota ja päätöksentekijää. Ohjelma on rakennettu edelläkävijöille, jotka haluavat uudistua ja havaita ajoissa ympärillään olevat mahdollisuudet.
 
Konserninjohtaja Vesa-Pekka Kangaskorpi listaa oman konserninsa kehityksen työkaluiksi keskitetyn sisällöntuotannon, digitaaliset brändit ja rohkeat uudet avaukset perinteisen toiminnan rinnalle. Kangaskorpi uskoo paikallisuuden ja verkostojen voimaan:

”Tässä tapahtumassa käydään terävää ja ajankohtaista dialogia muutosten tuomista mahdollisuuksista”, kertoo myös Elinkeinoelämän keskusliiton hallituksessa ja Viestinnän keskusliiton hallituksen puheenjohtajana vaikuttava Kangaskorpi.
 
Toimialoille tulee yllättäviä kilpailijoita perinteisen toiminnan ulkopuolelta, jotka järisyttävät totuttua ja saattavat kääntää kokonaisten toimialojen arvoketjut ja logiikan päälaelleen. Esimerkkinä airbnb, joka ei omista huoneen huonetta, mutta on nykyaikainen vaihtoehto asumiselle ja matkustamiselle. Globaali verkkokauppa on suomalaisille yrityksille kasvumahdollisuus ja pitkälti hyödyntämätön voimavara. Samalla tavalla maahanmuutto pitää nähdä mahdollisuutena eikä uhkana, sillä suurimmat potentiaalit piilevät erilaisuudessa.

Päivän puhujat pureutuvat puheenvuoroissaan ajankohtaisiin haasteisiin ja esittelevät näkemyksiään ennakkoluulottomasti.
 
UPDATE Forum of Insight- tapahtuman pääpuhujat ja aiheet:
Arun Sundararajan, NYU Stern School of Business, sharing economy
Bruno Giussani, TED, signaalit
Bruce Oreck, tulevaisuus & visiot
Tuija Seipell, Cool Hunter, rohkeus & palvelumuotoilu
Hanne Melin, eBay, kaupan globaalit mahdollisuudet
Milad Mohammadi, erilaisuus voimavarana.
 
Lisätietoja:
nina.harlin@media.fi
p +358 400 629400 

Ohjelma ja puhujat on esitelty kattavasti osoitteessa updateforum.fi

Toimittajien akkreditointi: catarina.myllarniemi@media.fi