Tekniikka tukee saumattomasti esityksen sisältöä

18.11.2015

Hyvän tapahtumatekniikan tunnistaa usein siitä, että se luo tilaan erityisen tunnelman, mutta siihen ei välttämättä tule kiinnittäneeksi erikseen huomiota. Usein valo-, ääni- ja kuvatekniikka huomataan kunnolla vasta silloin, kun musiikki on liian kovalla tai näytöiltä katsottava materiaali pätkii. 

Update Forumin tekniikasta vastaa Bright Group, yritys muun muassa PRO-gaalan, Evento Awardsin sekä Flow festivaalin ja Cheekin Olympia-stadionin konsertin takana. Maajohtaja Jarno Uusitalon mukaan hyvä tapahtumatekniikka luo puitteet muiden tapahtuman osa-alueiden onnistumiselle.

–  Hyvä toteutus vapauttaa puhujat ja yleisön keskittymään esitysten sisältöön, verkostoitumiseen ja nauttimiseen. Palvelu näkyy toimivana ja vaivattomana tukena asiasisällölle.

Updaten tekniikan suunnittelu on viimeisiä viilauksia vaille valmis. Uusitalo kertoo, että luvassa on teknisesti näyttävä ja nykyaikainen tapahtuma, jossa kuva-, ääni ja valotekniikka tukevat puhujien esityksiä. 

– Tällä hetkellä käymme vielä keskustelua ja päivitämme ajatuksiamme yhdessä tuotannon kanssa. Talven jälkeen kevätauringossa kääritään hihat ja siirrytään käytännön toteutukseen!