Toimiala, joka luo tulevaisuutta kaikille

31.05.2017

"Elinvoimaisella ravitsemusliikkeellä on tasainen ihmisvirta etuoven lisäksi myös takaovella. Asiakkaita riittää, henkilökunta on ammattitaitoista, töitä tehdään hymy huulilla ja iloinen pilke silmäkulmassa. Asiakaskunta on vaativaa ja valistunutta, mutta kysyntään vastataan mieluusti, jos vaan mahdollista joka päivä ja ympäri vuoden. Viranomaiset ja viisaat päättäjät varmistavat menestyvälle liiketoiminnalle edellytykset, onhan elinvoimaisuus halki maan yhteinen kansallinen haasteemme."

Juuri näin, yhdessä kohti sitä! Update Forum of Restaurant Business on korkeatasoinen bisnesseminaari ravintoloiden ja ammattikeittiöiden päättäjille, jossa pureudutaan liiketoiminnan haasteisiin, tulevaisuuteen ja työelämän murrokseen.

Maailma ja toimintaympäristöt muuttuvat nopeasti, mutta miksi muutos on jäänyt jatkuvaksi olotilaksi ja millä pysymme siinä mukana? Miten teemme yhdessä tästä tärkeästä toimialasta elin- ja vetovoimaisen tulevaisuuden bisneksen, palvellen samalla koko Suomea ja yhteiskuntaa? Mitkä ovat keskeiset menestystekijät?

Tarvitsemme ravintoa joka päivä, mutta mitä kaikkea on herkullisen, terveellisen ja houkuttelevan ruoka-annoksen takana? Mitkä turbiinit pyörivät menestyvää liiketoimintaa vastaan ja millaiset myötätuulet takovat kassaan tasaisesti rahaa? Update Forum of Restaurant Business on tarkasti kohdennettu jatko vuonna 2016 Savoy-teatterissa järjestetylle Insight päättäjäseminaarille.

Aromi ja Gastro Helsinki tuottavat tehokkaan päättäjätapahtuman, jossa on tilaa uusille ajatuksille ja sisältö on räätälöity Sinulle päättäjä.

Messukeskus Helsinki 14.3.2018, klo 8.30-13.00. Seminaari on kaksikielinen: suomi ja englanti.