Update Forum of Insight vakuutti ja vaikutti - jatkoa luvassa vuodelle 2017

03.05.2016

Kaikkien aikojen ensimmäinen Update Forum of Insight -tapahtuma järjestettiin 27. huhtikuuta Helsingin Savoy-teatterissa. Tavoitteena oli toteuttaa uudenlainen ja raikas bisnestapahtuma, joka kokosi lavalle ulkomaisia huippupuhujia. Update keräsi täyden katsomon muutoksesta, kohtaamisista ja rohkeudesta  kiinnostuneita kuulijoita.

Updatessa oli kolme karismaattista juontajaa: verkostoitumisen kuningatar ja entinen Valkoisen talon tapahtumajohtaja Laura Schwartz, suomalaistunut kirjailija ja puhuja André Noël Chaker sekä maailmankuulu esiintyjä Reuben Kaye

Kaikkia päivän puhujia yhdisti rohkeus ajatella vastavirtaan. Yhteistä heille oli myös muutosten toteuttaminen omassa elämässä. 

Päivän aloitti TED:n Euroopan johtaja Bruno Giussani. Hänen loistavaa puheenvuoroaan seurasi Arun Sundararajan, New Yorkin yliopiston professori, palkittu tutkija ja huippupuhuja, jota on tituleerattu myös sharing economy -guruksi. Kolmantena yleisöä hemmoteltiin eBayn Policy Labia EMEA-alueella johtavan Hanne Melinin puheenvuorolla. 

Kaikille tuttu nimi oli Bruce Oreck, joka herätteli yleisöä planeettamme tilasta. Oreckin jälkeen hypättiin aivan toisenlaisiin tunnelmiin, kun Ruotsissa asuva maahanmuuttaja Milad Mohammadi kosketti henkilökohtaisella ja tunteisiin vetoavalla puheenvuorollaan. Viimeinen keynote-puhuja oli Tuija Seipell, Pohjois-Amerikassa uransa luonut yritysjohdon konsultti, puhuja ja kirjoittaja. 

Päivän kruunasi Happy Hour -paneelikeskustelu, jonka emännöinnistä vastasi aina yhtä suvereeni Laura Schwartz. Keskustelijoina nähtiin digitalisti Ville Tolvanen, taiteen moniosaaja Marco Acerbi, brändinrakentaja ja kirjailija Blanca Juti sekä juontajanakin toiminut Reuben Kaye.

Lue juttu tapahtumasta tästä!

Tilaisuuden järjesti Keskisuomalainen Oyj:n aikakauslehtiyksikköön kuuluva Evento-lehti.

Vuoden 2017 Update Forum on jo suunnitteilla ja lipunmyynti on jo alkanut. On siis aika jälleen suunnata rohkeasti kohti tulevaa. Seuraa uutisia osoitteessa: www.updateforum.fi

Early Bird-liput on vuoden 2017 tapahtumaan on varattavissa hintaan 390 € (normaalihinta 590 €) Liput laskutetaan tammikuussa 2017. Varaa rohkeasti omat lippusi nyt edullisesti tästä!