Update Forum of Restaurant Business seminaarin aikataulu on julkaistu

14.02.2018

Gastro-messujen yhteydessä Messukeskuksessa 14. maaliskuuta järjestettävä päättäjäseminaari kattaa ravintola- ja keittiöalan toimijoille nimekkään puhujajoukon. Huippuseminaarissa puntaroidaan askelmerkkejä tulevaisuuteen ja haetaan ymmärrystä jatkuvaan muutokseen sekä avaimia keskeisimpiin menestystekijöihin. 

Aikataulu:

8.00 Huomenta, kahvit & verkostoituminen

8.30 Seminaarin avaus Elina Koivumäki, Tommi Tervanen ja Kalle Ruuskanen

8.40 Milad Mohammadi: Huomisen johtaja, joka haastaa kuulijat pohtimaan kestävän yhteiskunnan rakennuspalikoita ja vakuuttaa omalla esimerkillään, että suurimmat mahdollisuudet piilevät erilaisuudessa.

9.15 Doron Karavani: Uniikin pikaruokaketjun Fafa'sin perustaja ja johtaja. Nopeasti kasvanut yritys suuntaa kansainvälisille markkinoille, josta ketju hakee kasvua parhaillaan voimakkaasti laajenevan kotimaan verkoston lisäksi. Karavanin Lähi-idän katuruokaan keskittynyt kasvispainotteinen pikaruokakonsepti on löytänyt vapaan markkinan ja makumaailman, johon asiakkaat rakastuvat.

9.55 Ari Rämö: Oman johtamisfilosofiansa käytäntöön menestyksekkäästi vienyt ajattelija ja pitkän linjan johtaja, jonka toiminnan ytimenä on ihmisten arvostaminen joka tilanteessa. Johtamisesta on tehty turhan monimutkaista, kun se parhaimmillaan on hyvinkin yksinkertaista. Vuosittainen menestyjä Great Place to Work -kilpailussa.

10.40 Energiatauko

11.05 Ana Roš: Maailman parhaaksi valittu naiskokki avaa menestyksen filosofian. Slovenialainen itseoppinut kokki on luonut uraansa kohti huippua ja nostanut 20 vuoden työllään maansa gastronomian maailmankartalle.

11.45 Tuomas Laakso: Ajankohtainen puheenvuoro hotelliketjun Marriotin saapuessa Suomeen. Kansainvälisen hotelliuran tehnyt Tuomas vastaa Marriottin kaikkien brändien kehittämisestä Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä ja Pohjoismaissa. Yhdysvaltalaisella pörssiyhtiö Marriotilla on luksus- ja premiumhotelleja kuten Ritz-Carlton, Sheraton, Bvlgari, St. Regis ja Marriott.

12.20 Wilhelm Vintilescu: Mies maailman parhaiden O'Learlys -sporttibaarien sekä vauhdikkaasti kasvavan ja kansinvälistyvän, maailman ensimmäisen mobiilisovelluspohjaisen ravintolaketju Pinchosin takaa. Uudet digitaaliset tekniikat ja markkinoiden uudet vaatimukset ovat haaste, mutta myös todellinen tilaisuus kasvattaa ravintolabisnestä.

13.00 Yhteenveto päivästä Elina Koivumäki, Tommi Tervanen ja Kalle Ruuskanen.