Ylös! Aikainen lintu nappaa parhaan hinnan UPDATE-päättäjäpäivään

12.02.2016

 

Vuoden paras päivä on onneksi vielä edessä. UPDATE-päättäjäpäivää vietetään rohkean innovatiivisessa hengessä 27.4.2016. Parhaimmillaan aamiaisesta iltaneljään jatkuva muutostalouden herätyskokous kokoaa asiantuntijat ja johtajat laaja-alaisesti yhteen luomaan uutta. Paikalle saapuvat puhujat ovat Speakersforumin kansainvälisen puhujaverkoston kerma ja Management Eventsin järjestelyt tarjoavat Savoy-teatterissa vähintään arvoisesi puitteet. Bright pitää huolta siitä, että teknologiset toteutukset ja ratkaisut ovat ennen näkemättömiä näillä lakeuksilla. Kaiken kokoaa yhteen Evento-lehti.

Päivän sisältö on suunnattu niille HR:n, ICT:n, viestinnän, markkinoinnin ja myynnin asiantuntijoille, jotka tarvitsevat oivalluksia ja kontakteja, jotta voivat puolestaan toimia oman alueensa edelläkävijöinä.

Yrityksen johdolle ja hallitusammattilaisille päivän anti avautuu VIP-mahdollisuuden kautta, jolloin on mahdollisuus vaihtaa ajatuksia suoraan TEDin johtajan ja Sveitsin ykköstalousvaikuttajan, Bruno Guissanin tai Arun Sundararajan Sharing Economy -gurun kanssa, jotka tavanomaisesti syövät aamiaistaan Davosin ja New Yorkin kaltaisissa vallan keskittymissä. Illan verkostoitumisjuhlat tarjoavat lisää näköaloja.

Varaa lippusi heti koodilla UpdateEARLY. Hinnat alkaen 120 euroa.
Pidäthän kiirettä, sillä Early Bird -hinnat ovat voimassa vain helmikuun loppuun.