Puhujat 2018

Timo Kiuru

Timo Kiuru markkinointi, luovuus

Timo on kansainvälisesti palkittu luova johtaja. Hän kertoo, miksi tuhansien järvien maan markkinointi kaipaa enemmän estetiikkaa ja vähemmän mekaniikkaa, mitä vaaditaan tulevaisuuden yritysjohtajalta ja miten brändihimoa rakennetaan. Kiuru on suomalaisen markkinointiviestinnän huippuasiantuntija, joka työskentelee ja puhuu ympäri maapalloa. 

http://unthinkable.fi/

Pekka Pohjakallio

Pekka Pohjakallio Better Life. Better Performance.

Suorituskyky on henkilökohtaisen hyvinvoinnin sivutuote, ja sitä voidaan parantaa kestävin tuloksin. Pekka puhuu huippusuorituskyvystä, johon varmin tie on kokonaisvaltainen hyvinvointi. Ihmisen tulee olla sinut itsensä kanssa, tietää tavoitteensa ja johtaa energiaansa. Hintsa Performance on valmentanut huippu-urheilijoita sekä auttanut huippujohtajia. Emme edes oivalla, kuinka paljon käyttämätöntä kapasiteettia meissä on.

linkedin

 


In English

 Juontajat

Jan-Jaap in Der Maur

Jan-Jaap in Der Maur

Jan-Jaap on veitsenterävä ja tilannetajuinen moderaattori, joka haastaa tapahtumassa niin yleisön kuin puhujat. Masters in Moderationin omistaja ja kouluttaja vie tapahtuman maaliin löytäen siitä osallistujille tehokkuuden, hauskuuden ja ennen kaikkea hyödyn. 

Jan-Jaap puhuu englanniksi.

Elina Koivumäki

Elina Koivumäki

Elina Koivumäessä yhdistyy juridiikan, asiakaskokemuksen, markkinoinnin ja viestinnän osaaminen. Elina toimi 17 vuotta asianajoalalla, josta 14 vuotta osakkaana suurissa asianajotoimistoissa, ennen päätöstään siirtyä operoimaan omalla Lexperience-yhtiöllään ja suunnittelemaan työelämänsä seuraavia steppejä. Elina suhtautuu intohimoisesti ihmisten kohtaamisiin, tapahtumamarkkinointiin sekä laadukkaisiin tuotteisiin ja palveluihin.

Hän on osakkaana ja neuvonantajana / hallituksessa mm. Kyrö Distillery Companyssä ja Tapahtumahotelli Huone -konsernissa. Asiakkailtaan ja yhteistyökumppaneiltaan Elina saa kiitosta juridiikan näkökulmaa laaja-alaisemmasta sparraamisesta, selkokielisyydestä ja helposti lähestyttävästä persoonasta, sekä inspiroivasta esiintymistavasta. Elinan palkittu Markkinointijuridiikka-teossarja löytyy tuhansien suomalaisten yritysten työpöydiltä. Tähän laulavana lakimiehenäkin tunnettuun naiseen voi tutustua enemmän hänen nettisivuillaan, YouTube-kanavallaan ja Twitterissä.

 In English