Puhujat 2020

Linda Hammarstrand

Linda Hammarstrand Yrityskulttuurin konsultti, luennoitsija ja kirjailija

Tehdään töitä yhdessä, ei ainoastaan yhtä aikaa!

Linda Hammarstrand muistuttaa yritystä juoksukilpailussa, missä jokaisella työntekijällä on päärooli omalla juoksukentällä. Se mikä tekee yrityksistä johtavia tänä päivänä on miten teemme yhteistyötä. Meidän tulee tehdä työtä yhdessä ei ainoastaan yhtä aikaa! Linda oli ehdolla Ruotsin ‘Vuoden Puhujaksi’ 2018. Lindalla on 20 vuoden kokemus viestinnästä, hr:stä ja kouluttamisesta. Stenalla työskennellessään hän loi Stenan business filosofiaa ja arvomaailmaa 22 000 työntekijälle ympäri maailmaa.

Hän on myös tehnyt töitä Director of Passionina ja ollut osana Clarion Hotels johtoa. Hänen vastuullaan oli yrityskulttuurin luominen ja miten Clarion Hotellista tehtiin Pohjoismaiden halutuin työnantaja. Tänään hän auttaa yrityksiä luomaan voittavan kulttuurin, joka suoraan on yhdistetty tuloksiin ja onnistumiseen.

"Se on meidän tottumukset ja käytös – meidän yrityskulttuuri, jotka näkyvät viimeisellä rivillä". Linda myös luennoi siitä miten luodaan ja vedetään suorittavaa yrityskulttuuria ja miten yhdistetään arvomaailma tuloksiin. Tämä ja moni muu asia selvitetään yhdessä.

Lindalla on kokemusta menestyneiden yrittäjien, kuten Petter Stordalenin Nordic Choice Hotelsista ja Dan Sten Olssonin kanssa työskentelystä. Hänen kokemuksellaan, huumorilla ja energialla Linda luo uniikin läsnäolon ja yhteyden yleisön kanssa. Hän myös antaa konkreettisia työkaluja joita voi itse ottaa oman yrityksensä kulttuuriin ja muutostyöhön.

Michaela Merk

Michaela Merk CEO & Founder, Merk Vision and Partners

Dr. Michaela Merk is an expert in the art of enchanting the most demanding clients. A consultant, trainer, author, speaker and professor. She has trained and motivated over 100,000 people in 20 countries. A German national she has been living in Paris for the past 25 years, where she has learned first-hand the secrets of the most influential luxury brands.

Top management positions, research and strategic consulting missions for powerful luxury houses suchas Chanel, Dior, Louis Vuitton and several Palace Hotels, have made Dr. Michaela Merk an expert in theart of enchanting the most demanding clients. Her motto: Build powerful brands and a memorable client experience through Relationship Intelligence. Empower your teams and allow them to become engaged brand ambassadors for your company.

In parallel to her business career, she is professor in marketing and luxury good management in leading international business schools and universities in Europe, Asia and USA. She holds a PhD in marketing, which she defended at Sorbonne and HEC, and she is author of several books, including “Luxury Sales Force Management: Strategies for winning over your brand ambassadors”.

Dr. Michaela Merk is a highly requested keynote speaker. She fascinates in her dynamic, interactive and charismatic keynotes in English, French or German, all filled with expertise and rich content.

 

Paavo Virkkunen

Paavo Virkkunen Business Finlandin Visit Finland -yksikön Executive Director

Paavo Virkkusen tausta koostuu kattavista urasuhteista lentoyhtiöissä ja matkailualalla, mukaan lukien johtotehtävät pitkäaikaisissa strategiaprosesseissa, strategisissa liittoutumissa ja yhteisyrityksissä. Paavon kokemus matkailualalla sisältää johtotason myynti-, markkinointi- ja palvelutuotejohtamisen tehtäviä. Hänellä on kokemusta globaalista brändinhallinnasta ja kokonaisvaltaisesta markkinointityöstä. Paavo on johtanut liiketoiminnan rakenneuudistusta ja strategiaprosesseja - hankkien siten perusteellista tietoa lento- ja matkailualalta. Nykyinen asema Visit Finlandin päällikkönä tarjoaa hänelle aitiopaikan seurata sitä, kuinka globaalit megatrendit ohjaavat kuluttajien käyttäytymistä palveluteollisuudessa, meillä ja maailmalla.

Markku Hautala

Markku Hautala Maailman parhaan kaupan kauppias, K-Citymarket Järvenpää

Markku on kolmannen polven kauppias, joka jatkaa isoisänsä viitoittamaa tietä. Hän luotsaa Järvenpäässä Suomen kuuluisinta K-Citymarkettia, joka voitti marraskuussa kansainvälisen Maailman paras kauppa -kilpailun. Markku on myös yritysvalmentaja, kouluttaja, intohimoinen kaupan kehittäjä, sushi-kuningas ja useimmat kutsuvat myös luovaksi hulluksi.

Matti Jämsen Huippukokki ja ravintoloitsija

Matti Jämsen on kovissa kisoissa kypsynyt ammattilainen, Vuoden kokki 2005 ja Suomen Bocuse d’Or Akatemian Presidentti. Hän on yrittäjä Gastro Bar Sesongin, BAD eli Best Adventure Of The Day lounasravintolakonseptien ja huippusuositun projektiravintola Soromnoon takana. Useita projekteja pyörittävä visionääri on vastuussa Rukatunturin huipulla palvelevan Ruka Peak-hotellin ruokatuotteesta, sekä on muun muassa luonut usean rakastetun konseptin vuosien saatossa myös Flow-festivaalien kulinaariselle kävijäkunnalle.


In English

 Juontaja

Tomi Kaukinen

Tomi Kaukinen

Tomi Kaukinen on lähes syntynyt lavalle ja kameran eteen. Jo 8-vuotiaana hän esiintyi ensimmäistä kertaa ison yleisön edessä osana klassista teatterinäytelmää “Stop the world, I want to get off”. Tämän jälkeen musiikki osui nuoreen mieheen joka Kurt Cobaini esikuvana perusti paikallisen Grungebändin 14-vuotiaana. Musiikki sekä teatteri jäi kuitenkin taustalle kun Kaukinen monien mutkien kautta päätyi Tukholman Kauppakorkeakouluun jossa hän opiskeli kauppatieteiden maisteriksi pääaineena rahoitus.

Kun puku oli puettu päälle, iso maailma ja kansainväliset investointipankit kutsui. Kuusi vuotta paikallisena varainhoitaja muun muassa JPMorganille sai kuitenkin riittää, ja eksistentiaalisen kriisin siivittämänä Kaukinen lähti start-up yrittäjäksi. Ensimmäinen start-up päätyi kuitenkin kyyneliin ja konkurssiin, ja säästötkin meni. Kaukinen päätti kuitenkin jatkaa ja toinen start-up menestyi kuitenkin paljon paremmin ja toimisto siirtyi Espanjaan jossa yritys teki yhteistyötä maailman suurimpien urheiluseurojen kanssa ja joka lopulta johti Real Madridin entisen digijohtajan palkkaamiseen.

Rankka yrittäjäelämä sekä Ironman-treeni pisti lopulta homman poikki ja Kaukinen uupui vakavasti. Hän jätti yrityksensä ja jäi sairaslomalle. Sairauden toipumisvaiheessa hän alkoi puhumaan julkisesti kokemuksistaan sekä sparraamaan yrittäjien kanssa elämästä start-up perustajana ja päätyi 2018 vuonna teknologiatapahtuma Slushin päälavalle. Tästä alkoi Kaukisen uusi elämä uudella tittelillä, Valtakunnan virallinen epäonnistuja. Hän pystytti sivuston jossa hän jakaa tietoja ja kokemuksia elämästään. Nyt hän on puhuja ammatiltaan ja takaisin lavoilla. The circle has been closed.

 In English